Skip to content
030 - 752 3094 Stuur e-mail

Mijn naam is Marit de Beer. Ik ben opgegroeid in Utrecht. Van kleins af aan heb ik altijd gehockeyd, een paar jaar geleden heb ik deze sport verruild voor hardlopen.

Sinds 2004 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. In 2010 ben ik deze praktijk begonnen. Het leuke aan mijn vak vind ik het werken met mensen en de diversiteit aan gezondheidsproblemen. Samen werken aan herstel, zodat dagelijkse handelingen, werk en/of hobby’s weer hervat kunnen worden.

Gaandeweg merkte ik dat ik behoefte kreeg aan verdieping in het vak en heb ik dan ook met groot plezier de master of science in de manuele therapie gevolgd. Door deze studie heb ik meer kennis en kunde gekregen voor het behandelen van gewrichtsproblemen, met name de wervelkolom.

Ik vind het interessant om door het stellen van vragen en doen van onderzoek tot een juiste diagnose te komen. In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat mensen begrijpen waar de klacht vandaan komt en wat de factoren zijn die het herstel beïnvloeden, zodat u de regie weer terug krijgt over uw lijf. Het geeft een fijn gevoel als mensen weer hersteld zijn en ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren.